Revolutionaire Akoestische Imager van CRYSOUND Leidt Tot een Evolutie in Industrieel Onderhoud

Betreed een nieuw tijdperk van industriële efficiëntie met de CRYSOUND Akoestische Imager.

In de voortdurende zoektocht naar geavanceerde technologische oplossingen voor industrieel onderhoud presenteert CRYSOUND trots haar nieuwste innovatie – de CRYSOUND Akoestische Imager. Deze draagbare conditiebewakingsoplossing is ontworpen met het oog op ongeëvenaarde nauwkeurigheid en aanpasbaarheid, en belooft een revolutie in het detecteren van gaslekken en gedeeltelijke ontladingen, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Kenmerken die Uitblinken:

 • Aanpasbare Prestaties:
  Met een indrukwekkende IP54-classificatie gedijt de industriële akoestische imager zelfs in stoffige en vochtige omstandigheden, waardoor het een ideale keuze is voor veeleisende industriële omgevingen.
 • ATEX-gecertificeerd:
  De CRY2624 is gecertificeerd voor explosieveilig niveau II 3G Ex ic IIC T5 Gc, waardoor het een betrouwbare metgezel is in chemische fabrieken met gevaarlijke brandbare gassen en gebieden met strenge eisen voor explosiebeveiliging.
 • Gebouwd om Lang Mee te Gaan:
  De akoestische camera is vervaardigd uit een robuuste aluminiumlegering en is duurzaam, bestand tegen de complexiteit van steeds veranderende werkomgevingen.
 • Ongeëvenaarde Nauwkeurigheid:
  Uitgerust met 128 ultramoderne MEMS-sensoren, biedt de ultrasone camera ultragevoelige detectie van persluchtlekken over afstanden tot 120 meter, met een exacte weergave van de defectafstand op het scherm.
 • Geavanceerde Focusfunctie:
  In lawaaierige industriële omgevingen elimineert de scherpstelfunctie omgevingsinterferentie en ruis, waardoor gebruikers zich kunnen concentreren op hun taken en zelfs de kleinste geluidsvariaties kunnen detecteren.
 • Intelligente Herkenning:
  De Akoestische Imager is uitgerust met intelligente herkenningsfuncties, waaronder PRPD Mapping voor vroege foutdiagnose en perslucht- en gaslekdetectie om lekken op afstand te detecteren en het lekvolume in real-time te schatten.

Het CRYSOUND-gamma biedt oplossingen voor al uw behoeften, variërend van basis (CRY2620) tot superieur (CRY2623), inclusief de ATEX-gecertificeerde CRY2624. Gebruiksvriendelijk met slechts twee parameters voor de meeste tests, ondersteunt het cameramodus, videomodus en gegevensregistratie op locatie. Uitbreidbare TF-geheugenkaarten en meertalige ondersteuning zorgen voor eenvoudige bediening.

Ontdek het volledige CRYSOUND-gamma en transformeer uw industriële conditiebewaking. Innovatie wacht op u!