Onze werkwijze

Zaken doen met B.L.W. Visser betekent zaken doen met een betrouwbare en deskundige adviseur. Met meer dan 90 jaar ervaring weet B.L.W. Visser precies wat u nodig hebt en is dus de ideale partner als het gaat om procesoptimalisatie. 

Op welke manier u uw bedrijfsproces ook wilt optimaliseren: de medewerkers van B.L.W. Visser kunnen u adviseren. Met een breed aanbod van producten op het gebied van branddetectie en contactloos meten, leveren wij u altijd de meetapparatuur die u nodig hebt.

Ook als het gaat om machines, apparaten en toebehoren voor de textiel- en kunststofindustrie hebben wij altijd de juiste keus voor u in ons assortiment. Hebt u een machine op maat nodig? Zelfs dan kunnen wij u verder helpen.

De volgende zaken kenmerken onze werkwijze:

adviceDeskundig advies
Onze adviseurs weten waarover zij het hebben! Ons advies gaat verder dan het verkopen van onze producten alleen. Wij denken heel graag met u mee. We zoeken altijd naar de beste oplossing voor u. We zeggen niet voor niets: uw partner in procesoptimalisatie!

listComplete service
De service van B.L.W. Visser is compleet: van advies, tot levering en hulp bij installatie op locatie. Is er een probleem of hebt u een vraag? Ook dan zijn wij bereikbaar voor u. We houden niet van doorschuiven: belt u ons dan wordt u direct geholpen. Als het nodig is, komen we bij u langs.

fast iconSnelle levering
Hebt u een product van ons nodig? Dan doen wij er alles aan om dat product zo snel mogelijk te leveren. Uw productie kan tenslotte niet stil komen te liggen: wij begrijpen dat als geen ander.

Some of our brands

Looking for equipment or measurement devices? Our sales specialists can advise you!

Contact Us