Procesoptimalisatie oplossingen voor uw bedrijf

SENSOR TECHNOLOGY

Measuring is knowing. Our (non-contact) sensors give you the process information you need, with the highest possible accuracy. Whether for temperature, speed, length, diameter, shock, moisture, or the presence of the object.

SENSOR TECHNOLOGY products

Premium handelspartner sinds 1920

Al bijna 100 jaar levert BLW Visser machines en randapparatuur voor de textielindustrie. Als premium handelspartner van gerenommeerde machinebouwers kunt u bij ons terecht voor (technisch) advies op maat, advies met het oog op kostenbesparing, referenties en kalibratie.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in branddetectie en sensortechniek: contactloze meetapparatuur die gebruikt wordt voor de optimalisatie van productie en beveiliging van opslagruimtes.

Nieuws

[wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″]

Lees dit artikel

Introductie van de Fluke TI450 warmtebeeldcamera met multisharp™ scherpstelling

U hoeft alleen maar te richten en op de knop te drukken; de camera verzamelt automatisch een reeks gelaagde beelden van objecten veraf en dichtbij en verwerkt deze tot een duidelijk en scherp totaalbeeld MultiSharp™ Focus maakt beelden die in het volledige scherpstelbereik van de camera scherp zijn Scherpstelling is een van de belangrijkste aspecten […]

Lees dit artikel